Kundnytta

Vår utgångspunkt är alltid att maximera värdet för dig och ditt marknadsarbete. Det kan betyda att lösa behov av vidareutvecklad webb och digital synlighet. Det kan betyda att lösa design, presentationsmaterial och annonsering på ett nytt sätt. Eller kan det betyda att lösa säljande marknadsaktiviteter för en helt ny produkt. Oavsett ditt behov sätter vi oss in i ditt företag med ett brett perspektiv på bra kommunikation. För att i gott samarbete marknadsföra ditt affärskoncept – och generera värde i form av större medvetenhet om ditt varumärke, ökat sälj och ännu starkare internt engagemang.

B2B inom din nisch

Du får hjälp med kommunikation till företag inom din bransch för att bygga relationer och stärka varumärke. Förutom b2b-kunnande bidrar vi med att lösa webbcontent, digital synlighet och säljstödsmaterial för dina kundaktiviteter. Och marknadsföringsplan om du behöver en ta ut en ny kursriktning!

B2C på din västkustmarknad

Du får hjälp med kommunikation av ditt produktkoncept till privatpersoner lokalt för att driva sälj och berätta om nyheter. Förutom lokalkännedom bidrar vi med kunnande för att lösa idé och publicering via tryckta och digitala medier. Och aktivitetsplan om du behöver nå ut genom en kampanj!

TRÄFFA OSS

Vi tror på det personliga mötet. Berätta om framtidsplaner för ditt företag och dina utmaningar inom marknadsföring. Så ger vi dig konkreta tips och bidrar med nytänkande. Välkommen att kontakta oss! Tel 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se 

 

detta tycker kunderna

 ”Det var bra igår, idag är det magiskt!” 

”Great looking artwork! Will look fantastic on the trailer.” 

”Snabbt jobbat, korrekt material, uppskattas mycket!” 

”Proffsigt! Bra jobbat! En hemsida som är representativ för oss!” 

”Kalas!”

”Jag tycker att ni gjort ett riktigt bra jobb!”

”Det är ju lysande!”