Modernisera din hemsida – Umbraco specialist

En representativ hemsida utgör nav för din kommunikation online. Budskap, design, navigation, bilder, produktpresentation och e-funktioner är alla viktiga parametrar för besökarupplevelsen.  

Hemsidans roll

Webbplatsen utgör ofta en del i våra kommunikationsuppdrag som reklam- och webbyrå. Börja med din marknadsförings viktigaste syfte: bygga en stabil bas av lojala, återkommande kunder eller behov av löpande tillströmning av nya kunder? Huvudsyftet hjälper dig att fastställa hemsidans roll för att därmed fungera som effektivt redskap åt dig och dina kunder.

Förnyelse efter behov med hjälp från M&CO Halmstad

Ditt behov kan vara att modernisera bilden av ditt företag, presentera en ny produkt, sälja produkter via e-butik eller avlasta dig och dina medarbetare från informationskontakter. Behöver du en diskussionspartner och goda råd är vi gärna en del i den processen. Ofta tar vi upp:

  • Avspeglar din nuvarande hemsida samma kompetens som ett personligt möte?
  • Fungerar hemsidan som du önskar?
  • Upplever du god respons?
  • Vilket publiceringsverktyg använder du – Wordpress, Umbraco eller annan plattform?

Användarvänlig design och navigation

Gör det enkelt för dina besökare! Du får professionell hjälp med användarvänlig design och grafik som avspeglar ditt varumärke. Vi hjälper dig med struktur för hemsidans innehåll ur målgruppens perspektiv och lägger stor vikt vid att hemsidan upplevs lättnavigerad. 

Text och bilder

Texter och bilder är en extra specialitet för oss i arbetet med din hemsida. Vi hjälper dig med att redigera och skriva text webben. Bildval, beskärningar och skärpa har stor betydelse för både förståelse och intryck av din produkt.

Publiceringsverktyg och e-butik

Vi utgår vi från det publiceringsverktyg du redan är van vid eller får du stöd i val av annat verktyg som passar din verksamhet. Umbraco, Heymo och Wix är publiceringsverktyg är stabila plattformar vi förordar beroende på ditt behov. E-butik fungerar utmärkt att integrera, även för ett stort produktsortiment. Verktygen följer standarder för responsivitet, säkerhet och sökmotorvänlighet.

Sökordsoptimera och stärk din position på Google

För synlighet på Google är en viktig parameter att sökordsoptimera sajten. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En topplacering driver mer trafik till din sajt. 

 

KONTAKTA OSS >

 

Kontakta M&CO om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du har nytta av och delar med oss av förnyelserbete från andra webbuppdrag.  Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se