Modernisera din hemsida – framsynt lösning i Umbraco

En representativ hemsida utgör nav för din kommunikation. Budskap, design, bilder, navigation och funktioner är alla viktiga parametrar för besökarupplevelsen.  

Hemsidans roll

Som reklam- och webbyrå med framsynt perspektiv på din kommunikation guidar vi dig för långsiktigt bra lösning. En god start är att börja med huvudsyftet för din hemsida: bygga en stabil bas av lojala, återkommande kunder eller behov av löpande tillströmning av nya kunder? Huvudsyftet hjälper dig att fastställa hemsidans roll för att därmed fungera som effektivt redskap åt dig och dina kunder.

M&CO Halmstad guidar dig i lösning

Ditt behov kan vara att modernisera bilden av ditt företag, presentera en ny produkt, sälja produkter via e-butik eller avlasta dig och dina medarbetare från informationskontakter. Behöver du en diskussionspartner och goda råd är vi gärna en del i den processen. Ofta tar vi upp:

  • Avspeglar din nuvarande hemsida samma kompetens som ett personligt möte?
  • Fungerar hemsidan som du önskar?
  • Vilken respons upplever du från hemsidan idag?
  • Vilket webbplattform passar ditt behov – Umbraco, Wordpress, Wix, Heymo eller annan plattform?

Användarvänlig design och navigation

Gör det enkelt för dina besökare! Du får professionell hjälp med användarvänlig design och grafik som avspeglar ditt varumärke. Vi hjälper dig med struktur för hemsidans innehåll ur målgruppens perspektiv och lägger stor vikt vid att hemsidan upplevs lättnavigerad. 

Content – text och bilder

Texter och bilder är en extra specialitet för oss i arbetet med din hemsida. Vi hjälper dig med att redigera och skriva text för webben. Bildval, beskärningar och skärpa har stor betydelse för både förståelse och intryck av din produkt.

Webbplattform och e-butik

Vi utgår vi från den webbplattform du redan är van vid eller föreslår vi den plattform som passar din verksamhet. Umbraco, Wix och Heymo och Wix är exempel på stabila plattformar som vi förordar. E-butik fungerar utmärkt att integrera för ditt produktsortiment. Plattformarna följer standarder för responsivitet, säkerhet och sökmotorvänlighet.

Sökordsoptimera och stärk din position på Google

För synlighet på Google är en viktig parameter att sökordsoptimera sajten. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En topplacering driver mer trafik till din sajt. 

 

KONTAKTA OSS >

 

Kontakta M&CO om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du har nytta av och delar med oss av förnyelserbete från andra webbuppdrag.  Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se