top of page

Bygger och förädlar varumärken

för halländsk, svensk och multinationell marknad

Marknadskommunikation sedan 1996

Under mer än 25 år har M&CO skapat slagkraftig kommunikation som fått varumärken att växa. Vi erbjuder en kreativ verktygslåda för att bygga och förädla varumärken. Tillsammans med dig som företagare gör vi jobbet för att realisera din vision.

Sedan starten har vi haft nöjet att lösa tusentals uppdrag inom varumärke, webb och marknadsföring. Kunderna har säte främst i Halland.

Nyfikenhet – största drivkraften

M&CO drivs och ägs av Mats Persson med engagemang ända sedan företaget etablerades. Nyfikenhet är den största drivkraften, vilket skapar mervärde till lösningar för nya behov. Ett kontinuerligt inflöde av influenser är en av faktorerna för att alltid göra jobb som leder till goda effekter – bra för oss och våra kunder!

Tillför växtkraft

Stor erfarenhet från uppdrag inom olika branscher gör att vi snabbt kan sätta oss in i ditt affärskoncept. Med fördelen av utomståendes ögon på ditt varumärke fokuserar vi på att hitta, lyfta fram och förstärka särskiljande värden. Ett arbetssätt som har tillfört växtkraft till ett flertal varumärken. Intressant för ditt också? Ett noga utvalt nätverk av ambitiösa, duktiga samarbetspartners och leverantörer förstärker våra resurser när så behövs.

Som ARU (Ansvarig Reklamutgivare) får du genom oss ett kompetent bollplank även i frågor som berör rättsområdet inom marknadskommunikation.

Senast prisade kunder

Nyebro Snickeri – Carl-Magnus Pettersson, Årets Företagare 2021, Hylte
Östorps Bevattning – Gasellföretag 2020
Östorps Bevattning – Årets Företag Hållbarhet 2020, Halland
NORDIC door – Global Award 2018, Halmstad
Södra Hallands Kraft – Årets Hållbara Företag 2017, Laholm

mats-persson_m&co-reklambyrå_3000.jpg

Varumärkesbyggare
Copywriter
Projektledare

Mats Persson – ägare och grundare

Med högskoleutbildning inom marknadsföring i ryggen startade min drygt 35-åriga bana i reklambranschen på en av de ledande reklambyråerna i Västerås. Resan fortsatte på en av de större byråerna i hemstaden Halmstad. Utbildningen byggdes på med copywriting och 1996 startade jag och en kollega M&CO. Sedan de senaste åren driver jag verksamheten i egen regi och med större fokus på varumärkesutveckling i små och medelstora företag.

 

Floran av uppdrag under åren omfattar både B2B, B2C och offentlig verksamhet. Jobbet innebär ofta djupgående insikt i bolagen jag arbetar med, och därmed att förvalta ett stort förtroende. Jag verkar för att leverera kommunikation av hög kvalitet som inte bara löser direkta behov, utan som också skapar långsiktigt mervärde för varumärket.

bottom of page